Moeder schiet in gang!

Voila een toepasselijkere titel is er niet!

Terwijl Christoph de laatste hand legt aan zn Platsedoen festival draaiboek & podia en tenten staat te bouwen, is de reisplanning dit jaar in mijn bakske terecht gekomen…. het nadeel en voordeel van mijn werklozen statuut zeker 🤷🏼‍♀️ Nuja, ik doe dat heeeeel graag, alleen zijn er blijkbaar een pak andere taakjes die dit jaar voorrang krijgen. Zo bouwden we net nog 2 kamers boven in de ruimte die vroeger onze living en keuken was en worden bijgevolg de laatste bananendozen en plooiboxen weer uitgepakt; moet Lia een nieuwe kamer krijgen zodat ze hopelijk Ava wat laat uitslapen en moet ik dus gordijnen afmeten (gelukkig wilt ons mama een handje toesteken in omzoomen en stikken want 9 gordijnen… zucht, wat dacht den Bauwens toch toen hij al die ramen tekende op zijn plan); is onze groententuin een half verwilderd oerwoud dat smeekt om getemd te worden, etc.

Maar er staat al 1 ding vast! Het Slovakije Tsjechie plan ligt in de vuilbak en wij trekken naar Engeland en Schotland! Wat we daar juist gaan bezoeken dat gaat moederke nog uitzoeken, maar hej we hebben nog bijna 3 weken eh 😜 genoeg tijd om mijn 6 A4 bladjes tips en de verschillende mogelijkheden naast elkaar te leggen….

Ondertussen hebben de kids al laarzen en waterdichte stapschoenen (regen is blijkbaar toch wel steeds van de partij); zijn er al windstoppers en kway jasjes en broeken bijeengesprokkeld en worden de ponden besteld! Jiehaaaaa bijna zo ver! Nu nog uitdokteren of de dakkoffer op onze auto past en hoe we alles erin gepropt krijgen… de gedachte “hadden we maar een mobilhome” is toch al ettelijke keren door mn hoofd gespookt… ik ga onze camper uit Canada nog serieus missen peins ik!

Tot later!

X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s