Dag 5 – het regent en wij gaan wandelen

Als het pijpenstelen regent dan….

  • Kruip je lekker terug in bed
  • Ga je naar de indoor speeltuin
  • Ga je toch gewoon wandelen?

3x raden….

Het verhaal van dag 5:

Starring: een peuter en mini meisje in regenkledij, 2 draagzakken & een moeder en vader in regentenu. Want, I quote den Bauwens “zo hard regent dat toch niet!” Dus wij naar de CWM IDWAL wandeling (geen flauw idee wat dat betekent)

Ava, fashionably wandelend zoals enkel zij dat kan

Lia bleef welgeteld 10min wakker tijdens t wandelen
Selfie bij de start

Het uitzicht: euhm nogal mistig en bewolkt laat ons zeggen…

Het meer waar we rondwandelden
De watervallen onderweg

Het gezelschap:

Christoph met Lia
Tine met Ava

Onder luide aanmoedigingen van de locals:

Schaap 1 van de tientallen
Ineens stond het vol met mini pony’s

Verder niet veel soeps beleefd. Van pure miserie vanmiddag in een spoorwegrestaurant taverne beland zonder veel sfeer en met matig eten. De kids smulden van de toast met omelet ( zo een voordeel van de UK op alle momenten van de dag geroosterde boterhammekes en omelet te krijgen, samen met bananen en appels iets waar je onze kids steeds blij mee maakt)

Nadien een super lang dutje in de jeugdherberg, zodat papa weer wat energie kon opdoen voor het autorijden morgen, mama haar knie en heup kon verzorgen (ja want domweg gevallen met Ava in de draagzak en om de val te breken voor haar zelf nogal spastisch neergekomen… Maar buiten wat blauwe plekken voor mama niets want een mini-marske niet kon oplossen) voor een laatste keer t stad in seffens…

En dan op naar nieuwe regenachtige oorden. Normaal trekken we naar Yorksdale National Park op 2,5u rijden maar wie weet steken we al sneller door richting Schotland waar we ook iets meer roadtrips met viewpoints kunnen doen want t weer ziet er niet geweldig uit de komende weken…

Dus we zullen zien van waaruit de volgende blogposts komen. Vermoedelijk iets minder goede wifi de komende dagen, dus niet ongerust zijn bij tijdelijke radiostilte!

Een gedachte over “Dag 5 – het regent en wij gaan wandelen

  1. Tine en Christophe
    Met veel plezier kijken we iedere dag uit naar uw reisverslag. Dat u zoveel te vertellen hebt is een mooi boek voor later. U zal verwonderd zijn dat jullie dat uitgehouden hebt in dat weer. Hier is het weer goed draaglijk. Met Jan gaat het wat beter. De verpleegster komt iedere dag en zo blijven de dagen verder lopen op hetzelfde ritme.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s