Afbeelding

A picture to remember

Als je me vraagt om 1 foto te kiezen van afgelopen zomer in Noorwegen, dan is het zonder twijfel deze.

Waarom? Omdat het zo onverwacht was dat we op Senja gingen belanden en halsoverkop op de laatste overzetboot stapten. Omdat Christoph een ganse reis had uitgestippeld met architectuur & natuur geïnspireerde touristische routes, en dit voor mij allemaal thuis komt in deze éne foto. En ook wel een beetje omdat ik net na deze foto bijna met mijn klikken en klakken van het viewpoint viel met Ava in mijn armen…

Kortom, deze foto heeft bloed zweet en tranen gekost! Hopelijk zo nog enkele pareltjes in Noord-Amerika (maar dan wel zonder die halsbrekende genante valpartijen 🤫)

img_1396

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s