Zoudedaweldoen?

ºº Geschreven in t kempisch, maar eender welk dialect toepasbaar ºº

Een greep uit het gamma…

  • Op reis met 2 kleine kindjes, gelle zijt zot! Die Lia gaat nog kei klein zijn.
  • Ge weet toch dat die kinnekes daar echt niks aan hebben?
  • Waaaaaat naar Canada, met de vlieger of wa? Durfde gellie dat? Da gaat tegenvallen zenne met zo nen actieve peuter op uwe schoot.
  • 5 weken? Da meende nie, in ne mobilhome of wa… lekker opgepropt en zonder deuren die ge dicht kunt smijten als mini 1 tiert omdat ze niet kan slapen, of mini 2 die van de nachtelijke jetlag constant wilt boeffen…

En zo kunnen we nog wel even doorgaan. En toch gaan we! En toch gaan we! En toch GAAN WE. Ja toch, he lief?

Tuurlijk is dat scary met een dochter die in haar hele leven al meer dokters gezien heeft dan haar beide ouders samen (extra ziekte en annulatieverzekering ✅)

Tuurlijk is dat mega uitgekiend inpakken om dan propvolle trekkersrugzakken mee te zeulen met babystuff dat we misschien helemaal niet gaan nodig hebben (denk u er het gevloek al maar bij als blijkt dat we dat ene voorleesboekje toch echt wel hadden moeten meepakken 🤨).

Vanzelfsprekend zal dat sommige dagen tegenvallen als moppersmurf met jetlag de bovenhand haalt, het nog lang rijden is en de koekjes op zijn, de dieren niet op de foto willen of de kindjes net slapen op hét moment dat die uitgelezen social media foto opportuniteit voorbijkomt 📸.

Maar…  5 volle weken met zijn viertjes op 1 van de prachtigste plekken ter wereld, dat is waarom! 👶🏼👧🏼🧒🏻👦🏻

En dat we niet de enige zijn die daar zo over denken.. check dat filmpje!

Een gedachte over “Zoudedaweldoen?

  1. Wij zijn gisteren teruggekomen uit Canada. Met een 6 en 4 jarige, wij vonden het toen kleiner waren veel makkelijker, hoe jonger hoe beter, de 6 jarige haar grootste wens is nu de ganse dag zwemmen🙈🙈, als ze klein zijn hebben ze nog geen wensen en hobbelen ze juist lekker met je mee. Heel veel plezier, het is fantastisch en weet je ook al is het soms even zwaar, denk maar zo thuis is het ook niet altijd feest. Zoveel tijd met elkaar doorbrengen een langere periode is het waardevolste wat er is in de huidige tijd. Geniet!

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s