Klein stresske

Oké, ik moet toegeven dat ons de laatste dagen zo toch wel een klein stresske overvalt.

INPAKSTRESS °° Hoeveel kleren neemt ge in godsnaam mee voor 5 weken? Eigenlijk kunnen we perfect ginder de was doen, maar er zijn zo van die dagen dat ze tegen de middag al aan body 3 zitten en ik wil nu ook niet elke 2-3 dagen in een waskot gaan kamperen op het lokale RV park 🤦🏼‍♀️ °° Lia barst uit haar kleren en ocharme dat kind heeft heel haar leven nog geen kousen of jas aangehad. Heb ik dat uberhaupt wel in een zomerversie nu ook Canada kreunt onder de hittegolf maar t wel kan regenen in Yellowstone? Welke broekmaat zou Lia in hemelsnaam ondertussen hebben zonder herbruikbare luier? Hier thuis is het al smelten met enkel een body aan, en uitgebreide passessies maken me nu niet echt populair bij mijn 2 bengels….🤦🏼‍♀️ ºº Lap, Ava heeft beige nieuwe schoenen… beige what was I thinking, die gaan zo om zeep zijn nadien… op zoek naar nieuwe goedkope sneakers voor onze plassenspringer en moddertaartjes lover 🤦🏼‍♀️°° Borstvoedingsproof trekkerskleren zoeken in een uitpuilende kleerkast waarvan niks echt flatterend is met het “twee-kinderen-later”-lijf, liefst nog sneldrogend en blubberbuikjes-camouflerend 🤦🏼‍♀️ °° Help, alles zit nog in de was en moet nog gestreken worden, maar wanneer strijkt ge als popje moet geentertaind worden met flesjes en pamperkes, er een zandbak vol zandtaartjes ligt te wachten op een koper, de nieuwe afleveringen ‘Masterchef voor mamas en peuters’ worden opgenomen in Ava’s Ikea-keukentje, etc? 🤦🏼‍♀️

GEZONDHEIDSSTRESS °° Ava, echt, nu? Is dat NU hét moment om nog eens een beginnende longontsteking te doen zo minder dan een maand voor vertrek? Aaaaah karamba °° Hoezo Lia reflux misschien? Moeten we daar al iets aan doen? Die heeft zelf nergens last van… En die reutel is dat nu gesnurk of iets anders? Zucht °°

AFWERKSTRESS °° Help het speelhuisje moet nog af (ter info dit was geraamd op “een klein weekje” werk voor de creche sluiting. 3 weken vol avonden met luid getimmer en gezaag later, blijft het ontwerp van de “visionair” veranderen en moeten er nog een paar betonnekes gegoten worden en een vlinderdak en klimmuur geinstalleerd worden. Maar de eerste zandtaartjes werden gisteren -helaas letterlijk- gegeten. °° Lap, nog kilos tijgertomaten, boontjes, paprika’s, courgettes en framboosjes zoeken hun weg naar de diepvries. De zaden moeten nog geoogst worden, de stekjes verpot, de muizen verjaagd, de vogels gevoederd… iemand vrijwilliger om te tuin-sitten? °° Nog snel effe de overnachtingen boeken, reisschema uitwerken, blog opzetten, muziek downloaden, films netflixen, valuta bestellen… ja want weken op voorhand doen is toch zo 2017.

Ga ik blij zijn als we op dat vliegtuig geraken! 🙏🏼

2 gedachten over “Klein stresske

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s