Afbeelding

Lastminute wij? Nee echt?

Ik ben een planner, altijd geweest. Mijn lief niet zo. Daar waar ik het aanrecht vol leg met todolijstjes of google docs update met inpakstuff, gaat hij doodleuk voor de kast staan en smijt hij wat dingen in de trekkersrugzak. 🤭

Nu hebben we pre-kids veel gereisd en stond ik als “ex-reisbegeleidster” altijd in voor het boeken van de overnachtingen of uitdokteren van een handig reisschema. Iets waar ik dan nadien met veel plezier over kon fantaseren tijdens t aftellen.

En dan baaaaam… het leven met kids.

Het plannen liet ik sinds vorig jaar aan Meneer over. Gevolg, ik weet “ongeveer” wat we gaan doen, maar er is “de kaft” waar een halve boom aan geprinte wandelingen en routes inzitten. De Lonely Planets die rondslingeren sinds we vorig jaar besloten “dat we eens naar Canada wilden” liggen nog krakelig wit te wachten op aantekeningen en fluostiften. Dingen die ik allemaal ging doe ik mn bevallingsverlof (maar al die onuitgevoerde plannen dat is een gans ander verhaal)

De bagage is dan weer volledig mijn domein… gevolg 10keer zoveel als zou moeten. Of om Kato te quoten “Tine, ge gaat op reis niet verhuizen”. Na de spreekwoordelijke sjot onder mijn kont is de helft ongeveer thuisgebleven, maar nog steeds heb ik als een bezorgde mama met hamsterneigingen de volksverhuizing voorbereid. (Ja, ik heb echt effe overwogen om die wipper voor Lia mee te nemen & Ava’s baby bjorn pop wacht momenteel nog een lastminute reisvisa af)

Maar soit, ooit komt er een einde aan al dit schikken, herschikken, twijfelen en inpakken. Soms is t gewoon goed proppen en hopen dat uw lief het aantal outfits niet telt 😂

En, gewoon omdat ik een planner ben heb ik een lijstje gemaakt (versie 5 ofzo nu) van wat we wél meehebben, dan kan ik dat op reis meteen updaten en hupsakee een volgende keer klaar op 123 😜.

En beloofd volgende keer gaan we niet nog minder dan 48u tevoren schoenen of een nieuwe verrekijker kopen (bedankt aan de vriendelijke man van de As Adventure voor t geduld). En 🤞🏻dat die spiksplinternieuwe Tula Toddler Ava’s favo zitplekje wordt!

Inpakken ten huize Bauwens

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s