Wij hebben de liefste buren!

Ik deed iets gigantisch stom. Noem het “ik had een blond momentje na de vlucht waarop niemand sliep”.

Bij landing in Vancouver zette ik mn iphone weer op en blijkbaar is de pincode van mn sim niet hetzelfde als mn ontgrendelcode. En dat wist ik dus niet meer want ik zet mn iphone eigenlijk nooit gans uit… Gevolg, game over! Iphone was alleen nog maar te gebruiken via wifi tot ik de pukcode kon ingeven… Maar zeg nu zelf, dat hebde toch niet mee op reis 😳

Gelukkig zorgen onze buren deze vakantie weer dat onze kippen in leven blijven (alhoewel ze vorig jaar toch ook al eens een begrafenis hebben moeten orchestreren 🤫) en dat de post niet 5weken uit de brievenbus puilt. Dus heb ik via facebook messenger op de free wifi kunnen uitleggen waar die code ergens zou kunnen rondslingeren.

Maar kent ge dat? Zo een ladeblok vol dozen en garantiepapieren die ge echt al keeeiiii lang wilt opruimen? Daar dus 😬

Gelukkig ondanks de vage “ik denk in de bovenste schuif maar t kan ook de 2e of 3e zijn” hebben ze t iphone doosje met Proximus kaartje gevonden en nu weer bereikbaar voor whatsapp en imessage fanmail. Al ga ik t vermoedelijk amper gebruiken. 3G kost hier 14.52€ per MB 😯 dat zijn duuuure whatsappkes dan hoor!

Dus niet ongerust zijn als jullie enkele dagen niets nieuws zien verschijnen, de blog zal enkel geupdated worden via wifi en dat gaat soms mss wat langer duren zodra we met de mobilhome erop uit trekken richting de kleinere nationale parken!

Groetjes,

Tine

Een gedachte over “Wij hebben de liefste buren!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s