North Cascades National Park

Ons eerste nationale park! Niet goed wetende wat te verwachten kozen we uit alle afgedrukte wandelingen de Blue Lake hike. Het plan? Elk een kind in de draagzak (Ava in de nieuwe Tula toddler, Lia in de Tula baby), een rugzak met pampers/banaan/water en hupsakee wij naar boven…

Probleem, Lia HAAT de draagzak. Nu kunt ge dat kind niks kwalijk nemen natuurlijk, bij deze temperaturen wilt niemand tegen een ander aanplakken… onder luid gebrul wij toch met een voorzichtig hartje naar boven. Gelukkig kon ze nog eens bijtanken aan de mama-melkmachine en viel ze relatief snel in slaap…

Ava wilde een groot deel zelf stappen, maar kroop uiteindelijk na het “alpiene bloemenveld” op 1/3 terug in de draagzak en testte uitgebreid de camelbag alvorens ze in slaap dommelde. Ze is mega gefascineerd door die camelbag en wilt maar constant water sabbelen. Ideaaaaal bij deze hitte!

Om een of andere reden is Ava vandaag begonnen met steentjes verzamelen, niet zo maar kiezels hoor, liefst die grote rotsblokken te midden van het pad… laat ons zeggen dat de wandeling iets langer duurde dan aangegeven 🤣. Maar petje af voor onze flinke stapper!

Activiteit: Wandeling Blue Lake (heen/terug zelfde pad) – 2,5u met een peuter die delen zelf stapt, 2 eet momentjes en wat fotos aan de top. $5 te betalen op de parking indien je nog geen NP pass hebt zoals ons. Gratis sanitair op de parking.

Overnachting: Wij sliepen de nacht tevoren op Newhalem Campground – loop C – site 97 (via pitchup geboekt – $16)

Een gedachte over “North Cascades National Park

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s