Rijden rijden rijden

Onderweg vanuit Coeur d’Alene deden we slechts 1 stop met een korte -buggytoegankelijke- wandeling aan de Maclay Flats. Ava leerde steentjes gooien in de Bitterroot rivier en vond t meteen tijd om ook die cursus stroomopwaarts wandelen aan te vatten. Lia genoot van het uitje waarbij ze eens languit kon chillen ipv in die vervelende draagzak te snikken.

We waren oorspronkelijk van plan om in Butte te overnachten, maar de autostrade afrit was er afgesloten… Uiteindelijk bleek er in de buurt niets meer te zijn en gingen we in Whitehall op zoek. Het RV park dat onze TomTom aanwees bleek maar louche, maar gelukkig werden we daar doorverwezen naar iets een kwartiertje verderop aan de rand van het Lewis & Clark Cavern State Park. Oef zeg! Gelukkig nog net voor 21u aangekomen en snel kunnen installeren. Grappige noot… bij de betaling moesten we een papier tekenen dat we geen “refund” gingen vragen wegens te veel muggen… ik kan u dus zeggen dat we de mobilhome niet meer uit geweest zijn. Blijkt trouwens dé manier te zijn om Ava in slaap te krijgen, gewoon alle lichten uit en allemaal vroeg bedje in!

Overnachting: Cardwell RV Park – Moose Trail Campground $41 (electriciteit/water/dump station/sanitair)

Extra suggestie: we staken vandaag de bergen over en stopten kort voor koffie aan het ski station van Lookout Pass net op de grens van Idaho en Montana. In de zomer kan je daar fietsen huren (ook fietskarren) en een mooie tocht in de omgeving doen met fietstunnels en een gans netwerk van paden bergaf. Zeker de moeite waard om “Hiawatha trail” even te researchen als je tijd in de regio over hebt. Zag er leuk uit!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s