Dag 10 – Kriskras naar de andere kant van t Lake District

Niet veel soeps vandaag. Opstaan en de allerlaatste cornflakes opboeffen (wegens t was gisteren zondag en we stonden voor gesloten deuren in de supermarkt)

Dan 1,5u gereden naar Eksdale voor een wandeling. Het weer zat mee, het verkeer iets minder 😂

Bij aankomst bleek dat daar een soort van trein attractie te zijn en toeristische trekpleister voor mensen (vooral gepensioneerden of families met kids) die 40min op een stoomtreintje rijden door de regio. Toch maar naar binnen voor een hapje kantine-eten en de free wifi (die op geen botten trok).

Tegen een uur of 14u waren we dan eindelijk vertrekkensklaar en na pakweg 400m toen ik al begon te puffen van de foute keuze om mn regenjas aan te doen just in case, trok den Bauwens aan de alarmbel wegens kei harde buikpijn. Er zat niks anders op dan terug te wandelen… de kids vonden de speeltuin aan de parking minstens even leuk, den Bauwens had t schijt, en ik had er t schijt aan 🙊…. al die kilometers voor niks ☹️

Onderweg terug nr de camping mocht ik de supermarkt binnen. Niet gewoon zo een kleine buurtwinkel, neenee toch ne deftige grote! Laat ons zeggen dat ik me wat heb laten gaan en zelfs tapashapjes en dessertjes meehad! Natuurlijk paste aan de kassa niet alles in mijne zak… leve de bananendozen! Net zoals in de Colruyt 💪🏻

Avondmenu: erwten/spinazie/muntsoep, verse spaghettisaus met chileens wijntje; en een petit gervaiske als dessert.

En ditmaal liet ik me niet vangen en maakte den Bauwens ne kookpot warm water voor mijn afwaske. En geef toe; dat lukt toch veel beter met een zakske Werthers Originals 🤘🏻

Tegen 22u bed in, klaar voor veeeeeeel regen 😯😔

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s