Dag 11 – Naar Schotland langs Hadrian’s wall

Heet dat ook vakantie als ge s nachts met uw petzl moet gaan kijken of t niet binnenregent in uw tent? Of als ge uw hele hebben en houden in de auto moet stoempen terwijl t pijpenstelen regent?

Jak, zoveeeeeeeel regen! We zetten de kids met ipad vast in de auto en liepen als verzopen waterkiekens alles in te pakken. Plots klonk een vakantiehuisje aan de Côte d’Azur zeer aanlokkelijk 🤭

We reden de Lake District uit onderweg naar Hadrian’s wall, een lange muur uit de tijd van de Romeinen die dwars door t land loopt. We besloten een oude vestiging mee te pikken met onze English Heritage pass en deden de kinderexpo en wandeling buiten. T was niet helemaal duidelijk of ge nu mocht spelen en klauteren daar maar niemand is onze kids komen terechtwijzen dus oef! En ondertussen scheen de zon weer 👍🏻

Hadrian’s wall oftewel Lia’s klaagmuur want ze wilde niet stappen mr ook niet gepakt worden

Nadien was t echt nog wel effe ver tot aan Loch Lomond en overal kwamen we “yellow warning for extreme rain” tegen. Dus toen we rond Glasgow in de file stonden en het laatste betaalbare hotel rond onze eindbestemming voor onze neus wegglipte op booking.com begon ik hem te nijpen… een kakexplosie opkuis momentje later in Starbucks zat Christoph nog vol goede moed om in de regenbui iets te vinden rond t meer dus lieten we het motel aan de autostrade daar voor wat t was op zoek naar iets gezelligers…. 2u later en een 10tal pogingen met als antwoord “sorry no vacancies” vonden we dan een B&B met betaalbare kamer! Oef! T was effe spannend want er waren ook nergens campings om op terug te vallen. Ik zag onszelf al wildkamperen in de natte tent….

De pub kon ons niet meer herbergen dus werden t fish n chips alvorens we de kids veel te laat in bed staken…

Overnachting: B&B Dalkusha House, £80 per nacht voor onze family room met 2 pers bed en enkel bed (cash) – bij Philip en Janet Bagen, Argyll Coastal route recht over hotel Arrochar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s