Even update – Hoog en droog

Dag 13 over ons rondje rond Loch Lomond en Dag 14 in de gietende regen hebben jullie nog tegoed! Maar eventjes een berichtje om te zeggen dat we ondertussen bijna aan Loch Ness zitten in het stadje Fort Augustus. (Dus bomma, dat schema volgen we niet meer… Mull eiland skipten wen en Skye verschoven we in de hoop beter weer te hebben en t weekend daar te vermijden)

Het voordeel van veel regen is dat niemand kamperen ziet zitten dus amper volk vandaag op het grote holiday park waar we aankwamen. Het blijkt in Schotland extreem moeilijk om slaapplaats te vinden als je niet op voorhand boekt. De meeste campings zijn voor campers voorzien en voor tenten beduidend minder voorzieningen. Er wordt hier wel door de hikers aan wildkamperen gedaan, maar laat ons zeggen dat op de gebaande paden waar je met je familietent komt, er daar nergens locaties zijn die zouden lukken. Bovendien ben ik bij nader inzien toch nog wat gesteld op een wc nabijheid met de kids 😜

Camping Fort Augustus

Een gedachte over “Even update – Hoog en droog

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s