Dag 14 – uitgeregend in de Glencoe regio en hoog en droog in Fort Augustus

Weeral regen bij t opkramen van de tent en helaas was t zo een ganse dag.

We verlieten de camping en gingen richting Oban naar t Duffstanage kasteel. Dat bleek betalend en ik vond t te hard regenen dus terug de auto in en na een betaalbare tankbeurt (we hebben ons nog maar 1x laten vangen – is toch zo op elke reis 🤭) verder nr de Glencoe regio. In de mooiste Glen van t land kan je prachtig wandelen maar helaas voor ons was ze zelfs niet te zien van de regen en mist.

Op zoek naar een lunchadresjes belandden we uiteindelijk ten einde raad in Kinlochleven. Iedereen had immers hetzelfde idee om binnen te schuilen. Het enige wat we vonden was t cafetje van de klimzaal “Ice Factor” waar je kan muurklimmen, touwenparcours doen, indoor gletsjerklimmen en boulderen. Gelukkig voor ons was er plaats om te zitten; konden we 2 kids na een ongelukje omkleden en was er een burger die er mee doorkon met wat verbeelding… De gratis binnenspeeltuin werd door Ava goedgekeurd! We brachten er een paar uur door en reden dan toch maar door op zoek naar t goede weer.

En t lukte want in Fort Augustus geen regen meer en van de voorspelde storm ook niks gemerkt…

Effe rap een laatste waske gedaan (we vonden immers in de dakkoffer nog een zak vuile was met net onze pyjamas en dingen die ik nog wilde aandoen…).

Ik had er zelfs een aanvaring met een Spaans wicht voor over. Die had verdorie onze kleren kloddernat uit de droogkast gedaan om haar schoenen te drogen… dat haat ik eh van die mensen die ne minuut voor tijd uw droogkast afpakken en dan smalend van niks gebaren…

Na een tijdje rondvragen vond ik de schuldige die ik overtuigde om na haar droogbeurt de onze er weer in te steken voor £2. Dus oftewel is ze er straks met ons geld vandoor en ligt er nog nat gerief, oftewel droge kleren 🤞🏻

We doken t stadje in voor eten en aten zalig! Daarna bedtijd!

Overnachting:

Loch Ness Highland Resort camping – £20. Een camping met wasserette (£3) en droogkasten (£1 voor 20min), proper sanitair. En zowaar een afdak boven 2 picknickbanken!

Etensadresje: 1 van de 4 restaurantjes in het dorpje waar nog plaats was en eten na 20u geserveerd werd. Naam kwijt maar was in de Station Rd en had een groot bord met beer garden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s