Dag 19 – regen op Isle of Skye

Vandaag niet veel bijzonders kunnen doen. We ontbeten in een semi-zonneke en daarna was t helaas gedaan voor de dag.

We reden rond, maar kwamen niet bepaald veel uit de auto… Regen regen regen regen.

Aan sommige viewpoints was t zo druk dat we de auto niet kwijtgeraakten, de kids sliepen op de verkeerde momenten, de fairy pools waren maar matige watervallen waar we geen natte kleren voor over hadden (vonden wij toch in vergelijking met andere watervallen die we al deden) en buiten een lange middagpauze was t zo een dag waarop we eigenlijk alleen maar auto gereden hebben en gegeten 🙊.

Alle t is dan te zeggen, iedereen buiten Ava. Om een of andere reden is die echt een nog slechtere eter de laatste 2 dagen. Zelfs dingen die ze lekker vindt… Lia daarentegen die eet porties voor 2. Benieuwd hoe de curves bij Kind & Gezin zullen zijn als we maandag terug thuis zijn en al meteen op controle moeten 🙃

Uit pure miserie wilden we dan maar de whisky stokerij in Talisker bezoeken, maar probleem 1) t was nog maar een halfuur open; probleem 2) kinderen onder 8j mochten niet binnen… dan maar lukraak in de giftshop moeten kopen want voor te proeven in de bar waren we ook – je raadt t al – net te laat 🤷🏼‍♀️

Er zat niets anders op dan terug richting de camping te gaan en iets te eten in het hotel recht over de deur. De kindermenus waren een flop, de buitenspeeltuin kletsnat, alle vaten waren af, de meat pie was matig en het dessert uitverkocht maar bon we zaten droog en moesten op zn minst niet meer ver rijden… Dan maar extreem vroeg allen samen onder de wol met als plan klokje rond slapen…

Overnachting: zelfde camping als dag 18

Adresjes: cafe Lephin in Lephin voor lunch! Tof theehuisje met paninis en soep. Hotel over de camping in Sligachan zou ik niet meteen aanraden, tenzij dan om iets te gaan drinken… iets zoeken in Portree verderop is dan slimmer (= kwartier rijden) 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s