Dag 20 – terug naar Glencoe rijden

Na een ganse nacht regen konden we de tent onder stralende zon afbreken en droog alles inpakken en reorganiseren. Ons doel de komende dagen is zo snel mogelijk afzakken naar t zuiden en hier en daar nog iets meepikken…

Nuja snel, als we vandaag al 50 of 60 konden rijden gemiddeld was dat veel. Een dik uur giga file (door volgens mijn verkeerskundige chauffeur slecht aangelegde rondpunten); een winkelbezoek voor eten (en nadien nog eentje voor extra pamperdoekjes); een paar pipi stops… en toen was t ineens 16u en zaten we nog maar in Glencoe op 300km van wat ik had ingesteld als eindbestemming.

We hadden Glencoe vorige keer niet echt kunnen doen door gietende regen en hadden geen zin om in Glasgow file te gaan rijden in de avondspits dus besloten een camping te zoeken.

En wat een pareltje! De duurste tot nutoe maar met veel charme! Een aparte kinderhoek voor de gezinnen, overal kampvuurplaatsen, veel bomen en gezellige hoekjes, aan een rivier om te zwemmen. Kortom aanrader!

We kookten spaghetti (die Ava weer niet wilde maar ze at wel 4 yoghurts (?)); kregen gratis brandhout aan de receptie (ze verkochten t aan alle andere mensen maar dat snotjong vond Ava uber-schattig en gunde haar wel een kampvuur)

Die scoutsskills leek ik effe kwijt toen de buren een aansteker kwamen brengen en daarna ook nog een blok aanmaakhout, maar soit. Kampvuur check! Het enige dat ontbrak waren marshmallows… en ineens begint er daar een muziekje, gilt de tent naast ons “pak uw geld en hou u klaar” en staat er daar een ijskar! Een softijs met marshmallows…the next best thing!

Overnachting: Red Squirrel campsite Glencoe – £12,5 per volwassenen & £2 voor de kids. Echt charmante camping. Nieuwe(re) sanitaire containers al blijven de oude douches en wcs ook nog in gebruik. Vooral aanrader voor toegang rivier (zwemstukje stond droog bij ons) en het feit dat je overal kan vuur maken, afdakjes sjorren. Gratis wifi in een hutje (maar signaal komt tot aan onze tent op de “familie weide”.

Een gedachte over “Dag 20 – terug naar Glencoe rijden

  1. Tine en Christoph
    We hebben genoten van uw reisverhaal. Het was leuk dat we mochten mee reizen. Veel water gehad lezen we, hier hebben we ook veel regen gehad de laatste week. Het wordt beter. De foto’s zijn heel mooi. De streek is wonderbaar. We wensen jullie een goede terugreis. Welkom

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s