Dag 23 – bijna thuis

Folkestone is een zwaar ondergewaardeerde stad vonden we. We verwachtten er zelf ook niet al te veel, maar bij t rondwandelen vanochtend (de kids waren wakker om 7u voor de verandering) kwamen we best toffe dingetjes tegen! Je ziet echt dat ze hun best doen om de stad op te waarderen. De oude spoorweg is gans dichtgegooid en met bloemen beplant, de oude perrons zijn kleine stalletjes waar er op zondag een marktje was (10-17u). Leuke vibe…

We genoten van een laatste English breakfast en maakten ons klaar voor de overtocht, de parkeermeter liep tot 9.40 en we kregen smsjes van Eurotunnel die toch echt wel vroegen op tijd te komen dus we gingen braaf ruim tevoren aanschuiven dit keer. We vlogen in het hotel toch buiten om 10u dus eigenlijk was t best goed getimed. Gelukkig mochten we een trein een uurtje vroeger nemen en zo bolden we rond 13u Belgische tijd de eurotunnel uit…

Klaar voor belgische brood (ne gewone boterham die niet uit ne plastic zak komt!), ons eigen proper gedekte bedje op een ruimte die meer is dan 4m2 (en kids in een aparte kamer 🙌🏻), een deftig bad en scheerbeurt voor baardemans naast me in de auto die t op reis nooit de moeite vindt om zich te scheren en dan naar gelang de duurtijd van de reis er wat verwaaider uitziet dan gewoonlijk 🤣, lekker warme giraffen groeimelk voor Ava en haar eigen blauwe glijbaan waar ze al een hele vakantie over spreekt. En Lia die gaat ongetwijfeld blij zijn dat ze mag rondcrossen in alle richtingen van t huis zonder dat ze opgesloten moet worden in een kinderstoel uit angst dat een mobilhome of campervan haar gaat aanrijden 🙊.

Tot in t echt lieve lezers! Over een uurtje zitten wij op Belgisch netwerk en ontvangen we graag jullie bijklets-telefoontjes of komen we onze trouwe lezers in levende lijve gedag zeggen!

Adresje : The Captains table – Folkestone aan de waterkant waar we de laatste ponden spendeerden aan ontbijt. Enkel cash dus dat kwam goed uit om die laatste munten te spenderen. Deftig ontbijt met drank voor £6-7 per persoon. En ook een pak andere restaurantjes naast de deur voor wie s avonds in Folkestone iets zoekt!

Sjuut tegen niemand zeggen maar al mn broeken zijn vuil dus ik mag mn bumba pyjamabroek aanhouden

Frieten als ontbijt… die engelsen toch 😯

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s