Dag 30/31 – Als we onze stal rieken….

De dag begon met overslapen omdat de gsm uitgevallen was. Zeer handig zo op een dag die ge graag vroeg wilt starten omdat coronatesten maar beperkt geldig zijn 🤣. Snel de brug richting Denemarken genomen.

Helaas nergens een manneke aan wie we trots onze negatieve corona testresultaten mochten tonen.

Dan 4 lange uren door Denemarken met enkel een uitgebreid ontbijtje ergens langs de kant van de weg. Ohja, en ook een steentje door de voorruit…. Typisch. Nergens op de dirtroads op reis maar domweg op de autostrade op de terugweg.

Ook in Duitsland nergens grenscontrole maar wel heeeeeeel stomme lange files. 2u hebben we rond Hamburg versch*ten.

Ondertussen was onze 24u van de antigen test al verstreken & twijfelden we over de route want blijkbaar hadden we ergens een milieu vignet in t Ruhrgebied vergeten te kopen op de heenweg (?) en was t nog steeds onduidelijk of we nu al dan niet het quarantaine attest van NL moesten invullen als Belgische mobilhome op doorreis vanuit Zweden. Denemarken heeft immers wél slechte cijfers inmiddels….

De hamvraag was langer door Duitsland maar dan met dat milieu vignet sukkelen OF zo snel mogelijk naar Nederland maar dan riskeren dat we door onze overnachting er langer dan 12u zouden zijn…

Uiteindelijk kozen we ervoor om zo snel mogelijk Nederland op te zoeken & besloten we daar dat we toch liever thuis in ons eigen bedje lagen… dus een halfuurtje te vroeg versus ons PLF formulier reden we daarnet de grens over…

Klaar voor die Belgische boterhammekes morgen, voor ons eigen breeeeeede bed waarin we stiekem diagonaal kunnen liggen zonder op de keukenkasten te botsen, onze eigen badkamer met wc waar ge niet met uw voeten tegen de douchedeur gekneld zit en zo veel meer dingen die we stiekem ook wel gemist hebben (Ava zou zeggen, mijn lievelingstv 🤣) En blijkbaar hebben we t goei weer meegebracht dus dat zit helemaal snor!

Morgen die mobilhome ontdoen van een appelsap en choco vlekske hier en daar, een paar machines was draaien en…. T zit er weeral op se!

Statistieken deze reis

  • Start: 13/7/21 6u50
  • Einde: 12/8/21 1u30
  • Km: 8728km van deur tot deur
  • Uren rijtijd: 135,5u (en dat is inclusief de uren file waar de teller elke seconde verder registreerde)
  • Echtelijke ruzies bij t achteruit slalommen of tussen lijnen parkeren: Niet meegedeeld

Bedankt op onze Zweedse avonturen te volgen en t uit te zitten tot hier 😂!

Een gedachte over “Dag 30/31 – Als we onze stal rieken….

  1. 🙂 heel blij dat jullie veilig terug thuis zijn! dankjewel om jullie reis te delen en vooral om de zon terug naar hier te sleuren!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s